Met Felix op bezoek bij… Koekjes Bossuyt, onze wafeltjesbakker!

“En als het misschien zou lukken voor Felix, mag je altijd eens naar onze wafeltjesbakkerij komen kijken”, had zaakvoerder Dominique voorzichtig voorgesteld, toen hij onlangs nieuwe wafeltjes kwam leveren voor onze Koekjes Tegen Kanker-actie. Dat klonk ons als muziek in onze oren: nu Felix in de onderhoudsfase zit, en we overdag niet meer iedere 4 uur antibiotica moeten geven, herwinnen we stapje per stapje wat vrijheid. Dus hadden we afgesproken om deze voormiddag eens langs te gaan.

Wij naar het verre Moen, in de buurt van Kortrijk. We werden opgewacht door Dominique, die ons -terecht- met fierheid in zijn ogen door zijn productiehal gidste. Daarbinnen hing de heerlijke geur van wafeltjes, en enkele medewerkers stonden met de hand deeg te maken en wafeltjes uit de ijzers te nemen. We zagen ambacht, vakmanschap. Er wordt met recht en rede vaak positief over onze wafeltjes gesproken!

Naast de wafeltjes die wij voor onze actie verkopen, bakt Koekjes Bossuyt onder andere ook confituurgebakjes, frangipanetaartjes, appelgebakjes en rochers. Ze hebben ook een suikervrij aanbod en zijn aanwezig in de bio-handel. Hoedje (of beter mutsje?) af!

Volg ons / Like ons !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *