Tijdelijke Actie: Wafeltjes voor 5K12D!

Per verkochte Luxedoos (symbolisch versierd door Felix en tot bij jou bezorgd) gaat er een tweede doos wafeltjes naar de afdeling Kinderhemato-Oncologie van het UZ Gent (“5K12D“).

Deze actie loopt van 14 tot en met 30 september 2017.

Hiermee willen we iedereen de kans bieden iets tastbaars te geven aan de jonge patiëntjes en hun omgeving. De winst op elke verkochte Luxedoos blijft uiteraard integraal naar Kinderkankerfonds VZW gaan. Dat is het opzet van onze hele Koekjes Tegen Kanker-actie.

Wanneer we voldoende dozen verzameld hebben, zorgen we dat op een dag begin oktober elke kamer op de afdeling een doos van onze wafeltjes krijgt. Zijn het meer dozen, dan zorgen we dat er meermaals, op verschillende dagen, rondgegaan wordt.
Hebben we te weinig dozen voor alle kamers, dan zetten we ze in de ouderkeuken van de afdeling, zodat veel ouders en hun patiëntjes toch nog een wafeltje kunnen meepikken.
We zorgen ervoor dat er speciale stickers op deze dozen komen, zodat duidelijk is dat iemand deze doos voor de ontvanger gekocht heeft. Liefde geven en liefde krijgen…

Met één trap scoor je nu VIER KEER :

  • Je steunt het Kinderkankerfonds (minstens de helft van de 20€ is winst en storten we door)
  • Je geeft wafeltjes aan kankerpatiëntjes en hun naasten
  • Je krijgt een mooi versierde doos bezorgd
  • Die vol lekkere, ambachtelijke wafeltjes zit.

20€, bezorging inclusief. Bestellen is keisimpel: hier vind je alle info.

 

Volg ons / Like ons !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *