750 euro van de collega’s bij Telenet!

Onze Wafeltjes Tegen Kanker-actie wordt breed gesteund. De verkoop is een fenomenaal succes, maar vaak steunen mensen ons zuiver financieel. Door -op bijvoorbeeld een rommelmarkt- iets in onze collectebox te steken of door centen op onze actierekening te storten.

Enkele dagen geleden moesten we wel even twee keer kijken. Een volledig onverwachte storting van 750€, vanwege Telenet BVBA, met de vermelding “donatie”.

Een collega ging intern op jacht naar de oorsprong van deze storting. Ze kwam te weten dat enkele Telenetters een interne prijs gewonnen hadden in een optimalisatiewedstrijd. Ze hadden de keuze: met het budget eens lekker gaan eten met het team, of het geld storten aan een goed doel.

Ze kozen voor het laatste. Zo kwam 750€ op de actierekening van Team Neushoorn. 750€ waarmee het Kinderkankerfonds iets kan betekenen voor kankerpatiëntjes. We werden er stil van, en putten veel kracht uit de warme golf die onze actie verspreidt. DANKJEWEL!

Daarbovenop ook meer dan 350 keer bedankt voor de dozen wafeltjes die intern verkocht werden en worden. In het bijzonder aan collega Debra voor de logistiek en haar enthousiasme!

(papa Carl werkt bij Telenet en is daar fier op)

 

We storten alle giften aan het einde van de actie samen met de winst door naar het Kinderkankerfonds. Details over giften aan Team Neushoorn vind je onderaan deze pagina.

 

 

Volg ons / Like ons !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *