Team Neushoorn ZO. 3/9 op de Rommelmarkt in Burst!

Tenzij het weer zich van een extreme (slechte of té warme) kant zou laten zien, zal Team Neushoorn zondag 3 september aanwezig zijn op de jaarlijkse rommelmarkt in Burst, Oost-Vlaanderen.

Neushoorn Frederik Borloo deelt zijn standplaats met ons. Ons standje, voorzien van promomateriaal van het Kinderkankerfonds en onze eigen affiches, zal de normale dozen wafeltjes én enkele gepersonaliseerde Luxedozen aan de man proberen te brengen. En we plaatsen een collectebox, waarvan alles natuurlijk rechtstreeks naar het Kinderkankerfonds gaat.

Meer informatie over deze rommelmarkt vind je hier.

Update 03/09 ’s avonds : Topdag gehad op de rommelmarkt in burst. De hele voorraad is erdoor : 166 gewone dozen, enkele Luxedozen en veel spontane giften in onze collectebus. We hebben hiermee (volgens de eerste telling) 983,80€ opgehaald, waarvan zo’n 55 à 60% winst zal zijn. En dus voor het Kinderkankerfonds.
DANKJEWEL aan Sabine en Filip voor de opslag- en standplaats, aan Neushoorn Fré voor de uitnodiging en aan spontane Neushoorns Rina en Gisèle (en anderen!) voor de fantastische hulp bij de verkoop! DANKJEWEL aan iedereen die onze wafeltjes daar vandaag kocht!

Volg ons / Like ons !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *